En höst: FSLF.

01.01.2018 kl. 11:44

Vad är bättre än att börja året med att sammanfatta den bloggsvaga hösten? Jaaa, det gör vi. Så nu följer (förhoppningsvis) några inlägg på rad om hösten, vi börjar med min tredje familj, FSLF i Åbo, som officiellt inte exsisterar i samma form från och med idag, syft.

I tre år har FSLF:s verksamhet funnit i Åbo och lika länge har Miranda, Jennie och jag suttit runt mötesbordet. Sedan januari i år har vi även haft med oss Julia och Cecilia. Sista fredagen i Åbo firade vi att verksamhetsåret var över, allt det vi lyckats med och överlag hur braig föreningen är (och vi, hehe). På bilden ser ni Pub Niskas veganpizza som får 3/5 flåtiga fingrar.

En obligatorisk suddig gruppbild. Har det inte fotats har det ju inte hänt, piste. Vår saknade Julia var här påväg till London, inte okej.

Efter pizza och ciderpaus på terapisoffan hos Cecilia gick vi vidare till baaribaari som väl är allas favorit orgie av retro inredning och feels, right?

Här sitter Cecilia och jag självfallet och diskuterar det eviga naturvetar-problemet. Varför vill de inte bli lärare? Varför vill de inte aktivera sej i FSLF? WHYYY? Svar: oklart.

Självfallet har vi gjort andra saker än firat i höst. Till exempel fick Julia och jag åka på NLS studerandeforum. Vi *lärde oss saker* och diskuterade problem och framgångar med andra nordiska lärarstuderandeföreningar.

 Och här ser vi var vi sysslar med 99% av tiden. Rekrytering, marknadsföring och utdelning av kaffe och merch.

Föreningslivet har varit väääldigt givande men efter tre år är det dags att låta andra ta plats och komma med nya idéer. Så, är du lärarstuderande i Åbo och har för mycket fritid, för få rader på din CV eller bryr dej om ditt kommande yrke och dina nuvarande studier GÅ MED. (this post is sponsored by the former head of FSLF-Åbo, lol)

He va he och gott nytt år.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: