En höst: kropp.

06.01.2018 kl. 08:03

Okej här kommer det sista inlägget som får kompensera för den obloggade hösten. Ett inlägg om kropp. Genom att dokumentera såväl kläder, ansikte och självet överlag så tycker jag att en lyckas fånga upp stämmningar och minnen från just det ögonblicket. Det gäller nog andra motiv också men det är någonting speciellt att se sej själv och kom ihåg hur en mådde och vad en sysslade med just då. Nu börjar jag nästan låta som underbara predikande Yoga with Adriene, men hej bloggar är väl ändå delvis till för navelskåderi. 

Bild 1: Magpirr p.g.a. första dagen av lärarpraktik. Det kunde dock botas med hjälp av dåvarande favoritkläderna.

Bild 2: Haha, där var slutet nära och allt var mest bara skit, syns det? 

Bild 3: Under hösten hann jag vara med och hålla punkt på tre olika gulisintagningar. Den första var en succé, på de andra ösregnade det. Wop.

Bild 4: Före vårt verksamhetsår tog slut bestämde vi oss för att göra ett "eget" halarmärke. Sagt och gjort, här är vår rip off av någon Pinterest-slogan.

Bild 5: En av alla oändliga hissbilder. Här någonstans började en stor förtjusning för skrik-orange.

Bild 6: Vardag kära vardag. Dock var detta dagen då #dammenbrister lanserades och jag bestämde att det bästa klädvalet för dagen var skrik-rosa.

Bild 7: I början av hösten sportade jag fammos två pastelliga vintagekappor <3

Bild 8: To go to klädsel i november. Hade även lejdon på att fånga mitt ansikte på bild, fråga mej inte varför.

Bild 9: Gult, blått, polotröja och svår attityd. Oklart vem jag stulit den av.

Som bubblare tänke jag att det skulle vara *kul* att jämföra första och sista dagen på höstterminen. Sliten, much haha?

Oh well, nu kan jag lägga den terminen bakom mej och dansa in i 2018 med lite mera skinn på näsan och åter igen med en fresh haircut. Alla vet ju att en nyklippt frilla är lika med en stridssköld som skyddar en mot det mesta, right?