Vad har Peppe gjort under veckan som gått.

14.01.2018 kl. 15:46

Välkommen till mina utmärkta söndagstips. Om du motförmodan har missat dessa texter och poddar som producerats under den gångna veckan och inte ligger och vrider dej i ren och skär söndagsångest så kanske du har tid att njuta av nedanstående alster. Vi börjar givetvis med allas favorit-Peppes produktion.

Ska Oprah verkligen bli president? Efter Oprahs Golden Globe tal så spred sej #Oprahforpresident över diverse plattformer och ställen, vilket kan anses lite lätt humoristiskt och kanske peppande. Men svaret på om Oprah verkligen borde bli president är nej, läs Peppes inlägg för att få svar på frågan varför.

Allt är inte guld som glimmar. Min personliga favoritpodd fortsätter diskutera Oprahs möjliga presidentskap. Om inte de lockar så kan en alltid lyssna för den återkommande argumentationen mellan Peppe och Magnus. Det finns ju inget tråkigare än när två personer som poddar är överens om allt och i det här fallet är de aldrig(?) överens till 100%.

Det gnälliga året. Favoritpodd nr#2 inleder starkt med en diskussion om snoppar och könsroller. Under avsnittet hinner Peppe och Karin diskutera böcker Samtal med vänner och Exit väst. Speciellt veckans avsnitt av Mellan raderna podden framkallar fniss och en hel del påståenden i form av "vi är trötta på ungdomen och deras böcker", men hej det är rätt så uppfriskande att få ett perspektivbyte nu som då.

Aziz Ansari went on a date and it didn't end well. Imorse såg jag rubriken till denna artikel och skrek högt (inombords). Den så överälskade komikern och serieskaparen Aziz Ansaris rykte är väl som bortblåst nu? Kan en titta på Masters of None med samma ögon längre? Kommer det komma fler uttalanden av andra kvinnor eller kommer det sopas under mattan? Hur som helst känner jag mej personligen kränkt och djupt besviken (detta är en liten överdrift).

Aziz med sin Golden Globe statyett och en "time's up" pins. Ironiskt much?

Penntricket returns. Ingen har väl missat att succé podden Penntricket är tillbaka. Vad du än gör, lyssna!

Det var den tipslistan. Tack för mej.