En jul av katter.

14.01.2019 kl. 14:12

Istället för att göra nån traditionell uppräkning av vad jag gjort under julledigheten tänkte jag föreviga ett par av många kattbilder jag samlat på mej under Vasavistelsen. Enjoy.

Först och främst kan jag presentera kampen om kontorsstolen. Det pågår en ständig maktkamp mellan människa och katter vad gäller denna ganska så obetydliga stol. Vilket syns tydligt i Leias uppretade blick, vilken i och för sej syns på varje bild av henne p.g.a. arg katt.

Julkatter i andra stolar. Mycket festligt. Mindre festligt var deras provokationer gentemot julgranen.

Blomätande och skåpkrypande katter. Juldukarna och -gardinerna var mer vita än röda så att säga.

Avslutningsvis ett face som säger att om jag inte avlägsnar mej från kontorsstolen inom kort kommer klor att viftas och fräs kommer att utropas. Just a warning.

He va he.